Evenement

Regelmatig wordt de vereniging door organisaties benaderd voor het verlenen van EHBO-ondersteuning. U kunt hierbij denken aan EHBO bij o.a. paardenconcoursen, avondvierdaagse, kermis en de Zwarte Cross.

Ook uw organisatie kan EHBO-ondersteuning aanvragen. In principe wordt uw aanvraag alleen gehonoreerd wanneer het evenement in Vragender of omstreken gehouden wordt. Wanneer een evenement buiten de regio gehouden wordt dan kunt u zich wenden tot een plaatselijke afdeling.

EHBO-ondersteuning wordt in de regel door minimaal twee vrijwilligers verleend. De vrijwilligers beschikken over een ruim gesorteerde verbandkoffer of tas. Indien de omvang van het evenement dit noodzakelijk maakt wordt opgeschaald en zullen meerdere leden worden ingezet. Al naar gelang de aard van het evenement wordt extra materiaal ter beschikking gesteld. U kunt hierbij denken aan verbandmiddelen, dekens, brancards en AED.

Aan de EHBO-ondersteuning zijn kosten verbonden. Het tarief is afhankelijk van de aard en omvang van het evenement alsmede de inzet van mens en materiaal.

Voor nadere informatie en/of het aanvragen van EHBO-ondersteuning kunt u zich wenden tot onze evenementen coördinator:
Joop Spexgoor
Winterswijkseweg 64 a
7134 PN Vragender
Tel. 0544-375109
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook kunt hiervoor de optie “Aanvraag hulpverlening” gebruiken die onder menu-optie “evenement” te vinden is.