zaterdag, 10 januari 2015 14:00

Even voorstellen…

Hallo Vragender,

Ik ben Eva Wopereis, kom uit Zieuwent en ben vierentwintig jaar. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd voor SPH en sinds die tijd aan het werk in de zorg. Ik werk bij Siza in Winterswijk met mensen met niet aangeboren hersenletsel. In mijn vrije tijd ga ik graag naar feestjes en festivals. Met de Nijmeegse Vierdaagse ben ik dus zowel op de blarenpost als in de stad te vinden.

IMG 3904In het voorjaar van 2014 ben ik geslaagd voor kaderinstructeur bij het Oranje Kruis. Inmiddels geef ik zowel basis- als herhalingslessen bij de vereniging Zieuwent-Mariënvelde. Ik vind het prachtig dat ik mensen kan opleiden, zodat zij de kennis en vaardigheden bezitten om een ander te helpen. Mijn hoop is dan ook dat men gemotiveerder wordt om daadwerkelijk te helpen als het erop aan komt. Zoals bij Hartveiligwonen, waar ik zelf ook deel van uitmaak.

Voor Vragender ben ik gevraagd de herhalingslessen aankomend jaar te verzorgen. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en om de lessen actief en interessant te maken, zodat we in het nieuwe jaar de kennis en vaardigheden op kunnen halen en er ondertussen er een leuke avond van maken.

Tot met de jaarvergadering of in een van de herhalingslessen!

Groeten Eva Wopereis