zaterdag, 16 december 2017 15:39

Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Karin Gierkink.

Door de EHBO Vragender ben ik gevraagd de herhalingslessen aankomend jaar te verzorgen.
Nadat ik jarenlang met heel veel plezier als vakleerkracht verzorging / EHBO werkte, besloot ik in 2014 om voor mezelf te beginnen met Action & Care. Mijn grote passie voor gezondheid, zorg en veiligheid wilde ik graag overbrengen aan een bredere groep dan alleen mijn eigen leerlingen!

Karin

Maar niet alleen door het geven van EHBO, Reanimatie/AED en BHV lessen. Ik bied ook hulp aan mensen die gewicht willen verliezen. Sinds 2015 ben ik gediplomeerd gewichtsconsulente en zet ik mensen met behulp van levensstijlverandering op het spoor van een gezond leef- en eetpatroon.

Daarnaast bied ik ook nog ondersteuning aan cliënten in de vorm van ambulante begeleiding aan mensen in hun thuissituatie. Met ondersteuning bij o.a. de administratie, financiën, huishouding en het bieden van een dag structuur kan deze kwetsbare groep zelfstandig blijven wonen.

Ik ben kwaliteitsgericht en zorg ervoor dat mijn cursisten en cliënten hun grenzen verleggen en persoonlijke topprestaties leveren. Ik ben er op gericht om u een goed gevulde rugzak met kennis en kunde mee te geven.

Ik zie jullie snel en we maken er een leuk jaar van!

Groetjes Karin.