zondag, 16 oktober 2022 09:18

Mia Garstenveld benoemd tot Erelid EHBO Vragender

Het bestuur van de EHBO Vragender heeft tijdens de 5-jaarlijkse feestavond op zaterdag 15 oktober, gemeend om Mia Garstenveld-Ottink vanwege haar verdiensten voor onze vereniging en de EHBO in het algemeen te benoemen tot Erelid.

Wij denken dat Mia besmet is geraakt met het EHBO-virus door haar man Ronald, die al jaren kaderinstructeur van onze vereniging is. Zij heeft haar diploma in 2006 behaald, en is sindsdien een actief lid van onze vereniging. Naast het trouw volgen van de oefenavonden, verleent ze ook regelmatig op verschillende evenementen eerste hulp.                                                                                                                                                                                         

DSC 0005 3

Ook heeft ze 13 jaar lang het secretariaat gerund van het opleidingsinstituut van de EHBO Rayon Achterhoek-Oost, die cursussen reanimatie/AED verzorgt . Hierin was zij de spil van de organisatie die alles draaiende wist te houden. Van het oproepen van mensen voor de cursus tot het maken van de factuur, en van kaderinstructeurs inplannen tot het huren van zaalruimte en alles wat er nog meer bij kwam kijken. Door haar actieve benadering heeft ze heel veel aan de telefoon gezeten en ervoor gezorgd dat veel mensen de cursus reanimatie/AED hebben gevolgd en ook jaarlijks herhaald hebben. Dit werk deed ze voor verschillende EHBO-verenigingen binnen het Rayon, maar ook voor vele mensen in onze gemeente die alleen de reanimatie/AED cursus volgen.

Daarom heeft Mia het Erelidmaatschap van onze vereniging dik verdiend!